szemelytanusitas ped

Felhívás ultrahangos hibakereső jártassági vizsgálatra

Cikk létrehozva: 2014. július 09. szerda

A jelentkező igényt és érdeklődést akceptálva  Szövetségünk „Hegesztési varrat ultrahangos vizsgálata. A kimutatandó folytonossági hiányok mesterséges bemetszések.”  tárgyban  jártassági vizsgálatot indít.

 

A jártassági vizsgálatok szabályzatát a legnagyobb gondossággal készítettük el az európai szabványok és gyakorlat teljes mértékű figyelembe vételével.

 

A lebonyolítást és a kiértékelést  a szabályzat szerinti felelősök tökéletes szakszerűséggel, magas szakmai színvonalon végzik, illetve fogják végezni.


A kiértékelő dokumentum magas szakmai színvonalára,  neves és gyakorlott szakemberekből felálló, a MAROVISZ elnöke által megbízott, szakértői bizottság és a jártassági vizsgálatok lebonyolításában gyakorlatot szerzett koordinátor személye a garancia.

 

 A Jártassági Vizsgálatok Szabályzata alapján szervezett jártassági vizsgálatok megfelelnek a vonatkozó szabványok  követelményeinek.

 

A Jártassági Vizsgálati Tervet hivatalosan megküldjük a Nemzeti Akkreditáló Testület (továbbiakban: NAT) részére.  A MAROVISZ a NAT tagja, kapcsolatunk – a jártassági vizsgálatok szervezésén túl is – állandó és folyamatos.

 

 A „Hegesztési varrat ultrahangos vizsgálata. A kimutatandó folytonossági hiányok mesterséges bemetszések.”  tárgyú jártassági vizsgálat tervét a „JÁRTASSÁGI VIZSGÁLATI TERV 07 v7” (letölthető csatolt anyag), a  részvétel feltételeit a „Felhívás jártassági vizsgálatra 07 v1”( letölthető csatolt anyag) tartalmazza. Amennyiben a jártassági vizsgálaton részt szándékoznak venni, kérjük töltsék ki a  jelentkezési lapot (Jelentkezési lap F JVT 07 UH; letölthető csatolt anyag) és cégszerűen aláírva postán, faxon, vagy e-mail-ben (szkennelt  formában) küldjék meg címünkre!

 

A szervező ( Szalay Károly MAROVISZ irodavezető) elérhetőségei:

 

  • ·Munkahelyi telefon: 06 1 277 5696
  • ·Munkahelyi fax: 06 1 278 0633
  • ·Mobil: 06 70 424 5140
  • ·E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Letölthető csatolt anyagok:

 

banner1 banner2 banner3