szemelytanusitas ped

R A K K | A G Y | 2 0 2 1 | O N L I N E

Cikk létrehozva: 2020. szeptember 15. kedd

2 0 2 1 M Á R C I U S 1 7 - 1 9.

 

A soron következő, XII. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás online kerül megrendezésre 2021. március 17-e és 19-e között. 

Közös rendezvényt tervezünk a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete idei évről elhalasztott 10. AGY – Anyagvizsgálat a gyakorlatban konferenciájával.

  

Tisztelt MAROVISZ Tag, Tisztelt korábbi és jövőbeni RAKK Résztvevő, 

 

konzultáltunk a konferencia szervezőnk, a Diamond Congress Kft. illetékeseivel és egyetértettünk abban, hogy – az új koronavírus járvány helyzetre tekintettel – ma nem tudjuk biztonsággal eldönteni a jövő márciusi rendezvény formáját. Amennyiben az élet rákényszerít bennünket, akkor online konferenciánk lesz, amire jelenleg egyenrangú opcióként készülünk a hagyományos módon, személyes részvétellel lebonyolítandó konferenciával. A döntést meghoztuk.

A konferenciával kapcsolatos információt folyamatosan frissíteni fogjuk, és várhatóan decemberben ki fogjuk küldeni a konferencia első körlevelét.

Tisztelettel kérem Önöket, a roncsolásmentes vizsgálat művelőit, alkalmazóit, fejlesztőit, készülékgyártókat és - forgalmazókat, hogy jegyezzék fel az időpontot, tervezzék a részvételüket és készüljenek előadásokkal, poszterekkel, illetve kiállítói részvétellel.

Az Elnökség

                         

banner1 banner2 banner3