A taglista utolsó frissítésének időpontja: 2021. január

×

Megjegyzés

Cache not writable please update the file permissions! (/home/marovisz/public_html/cache/com_zoo/geocode_cache)

Sós F. Róbert

0.0/5 értékelés (0 szavazat)

44 éve (1974) foglalkozom roncsolásmentes vizsgálatok végzésével. Ez idő alatt több cégnél dolgoztam nagy hazai (MOL, PAKS) és külföldi (németországi) beruházásokon, egy időben saját anyagvizsgáló cégem keretein belül is. Több radiográfiai laboratórium megalakításában vettem részt.

1997-ben anyagvizsgáló cégem alapító tagja volt a MAROVISZ-nak, és az első 4 éves ciklus idejére alelnöknek választott a tagság, egyben a radiográfiai szakbizottság tagja voltam 2018-ig.

Folyamatosan részt veszek a RAKK konferenciák és egyéb szakmai rendezvények (több sikeres anyagvizsgáló találkozó) szervezésében és lebonyolításában.

Sok éven át szakmai tapasztalataimat felhasználva a kereskedelem területén álltam a tagság rendelkezésére.

Ismeretségem révén igyekszem a kollégák munkaerő közvetítésében is részt venni illetve szakmai jellegű problémákkal is foglalkozunk a facebook-on található roncsolásmentes anyagvizsgálók nevű csoportomban.

2016-ban nyugdíjas lettem, de azóta is részt veszek anyagvizsgálatok végzésében belföldön, külföldön egyaránt, jelenleg az AGMI Zrt. roncsolásmentes anyagvizsgáló laboratóriumában dolgozom, mint laboratóriumvezető.

Cím

  • Város: Budapest
  • Közterület: Huzal utca 11.
  • Irsz: 1213
  • Ország: Magyarország

Kapcsolat

  • Mobil: +36 70 312 7517
  • E-Mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

On the map