! KÉSZÜLJÜNK ! R A K K  2 0 2 3.  M Á R C I U S  22. - 24. !  E G E R :) 

Mágnesezhető poros jártassági vizsgálat - JV13

Cikk létrehozva: 2020. szeptember 15. kedd

A MAROVISZ 2020 szeptemberében újabb körvizsgálatot indított, melyen a jelentkezőknek egy hegesztési varrat mágnesezhető poros vizsgálatát és értékelését kell elvégezniük.

A jártassági vizsgálat célja: laboratóriumok jártasságának bemutatása mágnesezhető poros vizsgálatban az MSZ EN ISO 17638:2017 jelzetű, „Hegesztett kötések roncsolásmentes vizsgálata. Mágnesezhető poros vizsgálatok” című szabvány szerinti hegesztési varrat vizsgálatban. A vizsgálatot a résztvevő laboratórium jegyzőkönyvével kell dokumentálni, melyben fotón is be kell mutatni a detektált eltéréseket. (Amennyiben a Laboratórium MSZ EN ISO 17638:2010 jelzetű szabvány szerinti akkreditálása még érvényes, e szabvány szerint elvégzett vizsgálatot is el lehet fogadni.)

A mellékelt Felhívásban további részletek!

Szeretettel várjuk kérdéseiket és jelentkezésüket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levélben, vagy az itt letölthető jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével. 

 M A R O V I S Z