VI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Találkozó | Juniális 2023.

Cikk létrehozva: 2023. április 26. szerda

Felsőkörtvélyes | 2023 június 10-11.

Kedves Anyagvizsgálók,

 

örömmel adjuk közre Sós Robi felhívását, melyben egy vidám, ínycsiklandó, stresszlevezető kikapcsolódásra invitál minden kedves anyagvizsgálót és családtagjaikat! Használják ki a lehetőséget és töltődjenek a jó levegőn, finom ételekkel baráti társaságban! Jó mulatást!  

 

 VI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Találkozó® (RAT) – Juniális 2023

 

A helyszín Felsőkörtvélyes – a KE-TECH vendégháza, Sárbogárd és Székesfehérvár között, a 63-as főút mellett

Időpont: 2023 június 10. szombat 14 óra - június 11. vasárnap 18 óra

 

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a hagyományos Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Találkozónkat a céges és egyéni szponzorok felajánlásainak köszönhetően idén pár évi kihagyás után ismét megrendezzük immár VI. alkalommal.

A találkozó alapgondolata, hogy a szövetségünk (MAROVISZ) vagy más szakmai szervezetek által rendezett szakmai napokon, konferenciákon való részvételen túl, mi, a mindennapi anyagvizsgálati gyakorlatban résztvevő magyar roncsolásmentes anyagvizsgáló szakemberek (röntgenes, ultrahangos ....kollégák) egy kötetlen kulturális,- sportjellegű rendezvényen is találkozzunk és focizás vagy bográcsozás közben, jobban megismerjük egymást, közös problémáinkat meg tudjuk beszélni, szakmai tapasztalatainkat kicseréljük, jól érezzük magunkat családjainkkal, gyerekeinkkel együtt,

Igény esetén korlátozott számban kétágyas szobák, faházban biztosítottak (ingyenesen), 10.-ei éjszakára + társadalmi munkában a sátrak felállítása, fagyűjtés, bátrabbaknak részvétel az esti zenés (karaoke) „merengő” partin. 

Étkezés: mindenki számára ingyenes - bográcsokban készült egytálételek (ajánlatokat kérek mi legyen a bográcsokban) - virsli, rántotta, zsíros kenyér - ropogtatni valók

Ital: mindenki számára ingyenes - alkoholos és alkoholmentes italok - cukormentes italok - kávé

Sport program: mindenki számára kötelező :) - tollaslabda, lengőteke, - kispályás foci (röntgenesek kontra ultrahangosok) - szakmai vetélkedő díjakkal - meglepetés!

Amennyiben lennének jelentkező kedvű horgászemberek a programba beilleszthetünk egy szombati délutáni horgászatot a közeli horgásztavon minek következtében vasárnap az egyik bográcsban főhetne a finom hallé!

A program csak bővülhet az igényeitek szerint!

Kérem, jelentkezzetek minél többen és hozzátok a gyerekeket, családot, unokákat, kutyákat, macskákat is, a munkahelyen pedig szóljatok a többi anyagvizsgáló munkatársatoknak is! Szívesen látjuk a külföldön dolgozó kollégáinkat is!

Jelentkezni, regisztrálni az alábbi elérhetőségeken lehet: e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

facebook: roncsolásmentes anyagvizsgáló csoport oldalon 

Egyéni vagy céges támogatásra várunk jelentkezőket, szívesen veszünk felajánlásokat nem csak anyagi hanem egyéb segítségre is pl. bogrács, bográcsállvány, gázpalack, fakanál, sporteszközök (focilabda), házi sütemények és házi …

 

Sós Róbert

Tel.: +36 70 312 7517

sosrobi ® (szervező)

No video selected.