! ELKÖLTÖZTÜNK !

Régi/új helyszínen várjuk Önöket!

 Üllői út 206. B épület, IV. emelet 441-443.   

! T I S Z T Ú J Í T Á S !

Cikk létrehozva: 2023. máj. 24. szerda

ELNÖKSÉG & BIZOTTSÁGOK

Szeretettel köszöntjük a MAROVISZ új Elnökségét és Bizottságai tagjait,

akiket 2023 május 23-án,

a Szövetség éves rendes közgyűlésén választottak meg a kedves megjelentek.

Íme, az új Elnökség:

Elnök: Dr. Trampus Péter

Tagok: Bodolai Tamás, dr. Gémes György, Joó Gyula, Kecskés Péter, Marosi Ákos és Szűcs Pál

A Számvizsgáló Bizottság tagjai: Baráth Richárd, Koroknai László és Kovács Gyula

A Szakmai Etikai Bizottság tagjai: Klausz Gábor, Méhész István és Szabó Tivadar

Igyekszünk majd az elkövetkezendő időben részletesen is bemutatni őket, és bíztatjuk tagságunkat, hogy bátran keressék őket szakmai kérdésekkel és javaslatokkal, a Szövetség munkájával kapcsolatban.

Köszönjük a Jelölő Bizottság munkáját, akik elsődleges feladata az Elnökség fiatalítása volt és remek ajánlásokat hozott a közgyűlés elé. Akik most nem kerültek be az Elnökségbe, de a jelölő listán voltak  - Soós Gábor és Takács Csaba -, biztosak lehetnek abban, hogy bevonásra kerülnek a „hétköznapi” munkába és jó eséllyel az Elnökségbe is be fognak kerülni.

Szeretnénk megköszönni az Elnökség és a bizottságok leköszönt tagjainak:

Csizmazia Ferencné, Fodor Olivér és Skopál István; Harnisch József, aki már korábban kérte felmentését, Rózsa Sándor és Albu Gábor, valamint Karkecz János őrnagy önzetlen munkáját, hosszú évekig tartó kitartását, ahogy mindig tettre készen, soha nem csüggedve néztek szembe a Szövetség munkáját is nagyban befolyásoló, rohamtempóban változó szakmai és gazdasági kihívásokkal.

Megköszönjük továbbá nyitottságukat, ahogy mindig és mindenhol igyekeztek tudásuk legjavát átadni a következő generációknak, és támogatni őket, hogy majd ők se hátráljanak meg a nehézségek láttán.

Reméljük, hogy a megválasztott tisztségviselőink, első sorban az újak, hasonlóan hosszú időt kitöltve fogják szolgálni a hazai roncsolásmentes vizsgáló közösséget.

Munkájukhoz kitartást és jó egészséget kívánunk!

 

MAROVISZ Titkárság