szemelytanusitas ped

Tudomány, innováció, versenyképesség - Műegyetem - 2019 május 3.

Rendezvények Belföldi

NEUTRONOK! ipar - gyógyászat - régészet

A Budapesti Neutron Centrum 2019. május 3-án, Budapesten, a Műegyetemen rendezi egynapos konferenciáját, melynek témája és célja a neutronos kutatások ipari, gyógyászati, régészeti alkalmazásainak népszerűsítése valamint az akadémiai-egyetemi-ipari kapcsolatrendszer bővítése.

Kérjük, hogy munkatársaik, egyetemi hallgatóik körében is adják tovább a meghívást, külföldi partnereiknek továbbítsák az angol nyelvű felhívást, mely a www.bnc.hu honlapunkon is megtekinthető.

Várjuk mielőbbi jelentkezésüket a megadott regisztrációs felületen,

A szervezők

dr. Baranyai Rózsa, MTA Energiatudományi Kutatóközpont, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. ; Kun Tibor, Budapesti Neutronközpont, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. ;  Rosta László, MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. ; Bottyán László, MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. ; Szentmiklósi László, MTA Energiatudományi Kutatóközpont, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Varga Attila, Diamond Congress, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Konferencia email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.