Dunaújvárosi Egyetem MAROVISZ együttműködés

Cikk létrehozva: 2020. július 22. szerda

Dunaújvárosi Egyetem MAROVISZ együttműködés

 2020. július 21-én, a Dunaújvárosi Egyetemen együttműködési megállapodást írt alá Dr. habil András István, a Dunaújvárosi Egyetem rektora és Prof. Dr. Trampus Péter, a Magyar Roncsolásmentes Vizsgálati Szövetség elnöke. Az eseményen jelen volt még Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika, oktatási és általános rektorhelyettes.

Az együttműködési megállapodás a felek szakmai-tudományos kapcsolatainak bővítése érdekében történt, amelynek alapját a korábbi egyeztetések és a sikeres, közös szakmai munka tette lehetővé. Az együttműködési megállapodás keretében a Dunaújvárosi Egyetem vállalja a roncsolásmentes vizsgálatok népszerűsítését az egyetemi hallgatók körében, továbbá kidolgozza és végrehajtja a Dunaújvárosi Egyetem Paksi Kompetencia- és Kutatóközpontja tevékenységének keretében a roncsolásmentes vizsgáló személyek képzési programját a Szövetséggel közösen.

A két szervezet együttműködése kiterjed közös BSc és MSc oktatási programok kidolgozására, továbbá szakdolgozatok és TDK témák meghirdetésére, témavezetésére is.

 

Kattintson az egyetem oldalára és tájékozódjon az induló képzésekről:

http://www.uniduna.hu/hirek/hirek-almenu/1781-due-2020-egyuttmukodesi-megallapodas